Browse By

El regidor de participació visita les obres del center cívic d’Asprella

El regidor de Participació Felip Sànchez ha visitat les obres de reparació de la teulada del Centre Cívic d’Asprella, que estan realitzant-se a càrrec de le partide pressupostària de recuperació de propostes de pressupostos participatius anteriors. L’equip tècnic de la Regidoria de Participació i de la Regidoria de Manteniment, junt al de l’empresa que està realitzant les reparacions,  ha explicat als representants dels col·lectius amb seu al centre cívic i a l’alcalde pedani l’abast de la intervenció.

Amb un pressupost de 42.000 € es realitzarà la reparació de les teulades dels centres cívics d’Asprella i de Matola. Les reparacions consisteixen en l’aixecament de les teules per a procedir a enlluir i impermeabilitzar amb tela asfàltica tota la superfície amb reposició de les teules i substitució de les defectuoses. Dins d’aquesta intervenció s’inclou també pintar tot l’exterior del centre cívic i la fusteria metàl·lica. Està previst que a continuació de la reparació de la teulada del Centre Cívic d’Asprella es comence la reparació en el Centre Cívic de Matola.

La Regidoria de Participació ha destina 230.000 € per a la recuperació de  propostes no fetes en anteriors pressupostos participatius. A banda d’aquesta intervenció als centres cívics, ja s’han realitzat l’instal·lació de tres fonts d’aigua  potable  en L’Altet, La Penya de les Àguiles i el barri d’Altabix, respectivament, un aparcament per a bicis en El Raval, la compra de mitjans audiovisuals per als centres cívics de La Gàlia i d’Asprella i la construcció d’un tram de vorera en L’Algoda. Quedaria pendent de realitzar altres nous propostes amb càrrec a aquesta partida.


There is no ads to display, Please add some

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *