Browse By

Les universitats de la Xarxa Vives es reuneixen per establir les línies d’actuació conjuntes

El Consell General de la Xarxa Vives d’Universitats, format pels màxims responsables de les universitats dels territoris de parla catalana, s’ha reunit durant dos dies per establir el programa general d’actuació conjunta i supervisar la gestió i realització de les diferents activitats. A aquesta reunió, celebrada a Sant Fruitós de Bages (Barcelona), ha assistit el vicerector de Tecnologies de la Informació de la UMH, Federico Botella. Els representants de les universitats s’han trobat per establir les línies conjuntes d’actuació al corredor mediterrani del coneixement.

Els temes de debat han inclòs una reflexió sobre els nous programes de doctorat; la presentació del primer informe sobre l’impacte de les polítiques d’inclusió de la perspectiva de gènere a la docència i a la recerca a les universitats; l’aprovació del nou pla de política lingüística i una anàlisi comparativa sobre models de finançament de les universitats.

Així mateix, s’han acordat les candidatures a la Medalla d’Honor de la Xarxa Vives 2017, que s’atorgaran a l’acte de cloenda del curs al mes de juliol a la Universitat d’Andorra i la identitat de les quals no es coneixerà de forma pública fins unes setmanes abans del lliurament de la distinció.

El proper mes de març, l’actual vicepresident III i rector de la Universitat d’Andorra, Miquel Nicolau, assumirà la presidència, d’acord amb el calendari rotatori de presidències semestrals de la institució.


There is no ads to display, Please add some

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *