Browse By

La poesia es fa forta a la muntanya: s’anuncia la II Festa de la Poesia de la Mariola

MariolaEl pròxim dissabte 2 de desembre tindrà lloc a Alfafara l’acte de presentació de la II Festa de la Poesia de la Mariola, que se celebrarà al mateix poble el dissabte següent, dia 9 de desembre. Així ho han comunicat els seus organitzadors, l’Assemblea de Joves de la Serra Mariola i Acontratemps Música i Cultura, que es mostren molt contents de poder anunciar aquesta segona edició de la festa després de veure enormement superades les expectatives de la primera.

La Festa de la Poesia de la Mariola va nàixer ara fa un any per apropar la poesia a un públic ampli i divers allunyat dels grans centres culturals. Amb aquest objectiu cada any porta a la petita localitat d’Alfafara a poetes d’arreu del territori generant un espai de trobada entre artistes, veïns i assistents.

Pel que fa a la programació, encara no n’han volgut desvelar res, i ens conviden a “brindar per la poesia” a l’acte de presentació del dia 2, que tindrà lloc al Centre Social «La Mateta» a les 18:00. En aquest acte, a més de poder conéixer en primícia el nom de l’autor homenatjat d’aquesta edició, el dels poetes convidats, i la programació prevista, els assistents podran gaudir dels versos de dos poetes ben diferents: per una bandaels del mestre alcoià Alexandre Agulló, estretament vinculat a la Mariola i al poble d’Alfafara, que presentarà el seu llibre Gotes perdudes; i per una altra els del poeta de Borbotó Eduard Marco, que, acompanyat pel poeta i editor d’Edicions del Buc Pau Sif, presentarà el seu últim llibre: Cita prèvia. L’organització obsequiarà els assistents amb refrescs, cervesa i vi per maridar els versos i celebrar la continuïtat de la festa.

El que sí que han avançat els organitzadors és que enguany hi haurà activitats per a tots els públics i una programació ben nodrida i ben potent, amb actes literaris durant tot el dia, un sopar popular amb micro obert de poesia i música en directe i punxadiscos a la nit.


There is no ads to display, Please add some

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *