Browse By

Puig realitza una visita institucional a Petrer

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha realitzat una visita institucional a l’Ajuntament de Petrer, coincidint amb l’acte de presa de possessió de la nova alcaldessa de la localitat, Irene Navarro Díaz.

«Anem a col·laborar amb l’alcaldessa en aquesta etapa amb la convicció que estem treballant en la mateixa direcció» ha manifestat Puig, qui ha indicat a més que pròximament mantindrà una reunió en el Palau de la Generalitat amb la primera edil de Petrer per a abordar les relacions entre ambdues institucions i propers projectes a desenvolupar.

«Encara que la relació entre l’Ajuntament de Petrer i el Consell és bona, la nostra voluntat és sempre millorar i aprofitar aquest moment per a donar una empenta als assumptes que tenim pendents» ha afegit sobre aquest tema, en referència a la construcció d’un nou institut al municipi i a les infraestructures previstes en el Mapa d’Infraestructures Escolars. 

El cap del Consell ha afirmat també que equips de govern diversos com el del consistori de Petrer estan «units», evidencien que són «compactes» i «tenen solidesa, estabilitat i capacitat de fer possibles canvis de futur». Finalment, ha transmès els seus millors desitjos als veïns de la localitat en aquesta nova etapa.


There is no ads to display, Please add some

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *