Browse By

Jose Maria Esteve pren possessió com a degà de la Facultat d’Educació

El nou equip està format per quatre dones i quatre homes aplicant per primera vegada la normativa de presencia equilibrada d’homes i dones als òrgans de govern

José Maria Esteve ha pres possessió formalment del càrrec de degà de la Facultat d’Educació de la Universitat d’Alacant en un acte celebrat a la sala multimèdia de l’edifici de rectorat i que ha estat presidida pel rector, Manuel Palomar i conduïda per la secretària general de la Universitat, Esther Algarra, davant un nombrós públic.

Després d’Esteve han pres possessió els membres del seu nou equip, quatre dones i quatre homes, una junta que és la primera de les diferents facultats de la Universitat en la qual s’aplica la normativa de presència equilibrada d’homes i dones als òrgans de govern.

El rector ha volgut agrair a la degana que deixa el càrrec, María Ángeles Martínez, qui s’ha excusat per poder assistir a l’acte, els vuits anys al capdavant de la facultat i ha felicitat al nou degà, al qual ha recordat que “tenim molts reptes per davant, com és adaptar-se a les noves titulacions o la presència al territori. Reptes en els quals haurem de treballar conjuntament”.

Per la seua banda, Jose Maria Esteve també ha agraït el treball a la ja ex degana i a tot el seu equip i ha assegurat que “des de la Facultat d’Educació treballarem amb sentit d’equip amb la Universitat“ i ha afegit que “a Educació sempre tenim importants reptes de futur perquè formem als formadors de la societat futura. Per tant el repte és formar a gent de cara al servei a la societat. A més el nou equip contem amb un ampli ventall de qüestions per a innovar, cada un dels membres de la nova junta compta amb una cartera amb propostes i poc a poc anirem veient el degoteig de notícies positives que arriben des de la Facultat d’Educació”.

A l’acte han assistit, entre altres, diferents degans i vicerectors, així com professors i membres de la facultat d’educació i que han presenciat la pressa de possessió d’Esteve i del seu equip format per: Josep Maria Baldaquí, com a secretari; Inés Lozano, vicedegana d’Educació Infantil; Beatriz Delgado, vicedegana d’Educació Primària; Juan Manuel Cortell, vicedegà de Ciències de l’Activitat Física; Juan Tortosa, vicedegà de Màster i Investigació; Anna Isabel Esteve, vicedegana de Qualitat i Política Lingüística; i María Felicidad Tabuenca, vicedegana de Pràctiques Externes i Mobilitat.


There is no ads to display, Please add some

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *