Browse By

ACCIÓ CULTURAL FELICITA L’EMPRESA FARTONS POLO PEL SEU COMPROMÍS AMB LA LLENGUA I LA CULTURA DELS VALENCIANS

Fábrica de Fartons PoloAcció Cultural del País Valencià (ACPV) vol expressar la seua felicitació a l’empresa Fartons Polo per la seua aposta per la llengua dels valencians a l’hora de fer la publicitació del seu producte, tal com ells mateixos han expressat públicament en la premsa valenciana.

Primer, perquè demostra que qualitat i èxit no només no esten renyits amb la llengua, sinó que poden anar, i de fet van, de la mà, contra el prejudici interessat que durant anys s’ha volgut estendre des dels governs interessats en crear conflictes artificials com a cortines de fum per a la corrupció, la mala gestió i les contínues agressions a la cultura, el territori i els serveis socials.

I segon, i encara més important, la llengua és un valor afegit positiu, que diferencia l’empresa i el producte en un món globalitzat, que permet la identificació amb la societat amb criteris de proximitat i amb referències a uns valors i una visió del món compartides, tal com mostra ben a les clares el cas del que parlem.

Per això, Acció Cultural felicita Fartons Polo i espera que aquesta aposta es mantinga i reforce, i anima a les empreses valencianes a seguir aquest exemple d’èxit, i apostar per un element útil, que aporta valor afegit i diferenciació, i connecta amb els valors de la qualitat i la proximitat: perquè la llengua dels valencians és, cada dia més, futur.


There is no ads to display, Please add some

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *