Browse By

EL TEMPIR CONDEMNA ELS ATEMPTATS TERRORISTES A CAMBRILS I BARCELONA I REBUTJA LES MANIFESTACIONS CATALANÒFOBES

Davant els atemptats terroristes a Cambrils i Barcelona, la Junta Directiva d’El Tempir vol fer les consideracions següents:

  1. Condemnem els atacs terroristes a Cambrils i Barcelona. Manifestem tot el nostre afecte i tota la nostra solidaritat per a les famílies i les amistats de les víctimes i ferits en aquests atacs, solidaritat que també traslladem als familiars de les persones mortes i ferides (que no hem d’oblidar tampoc) en els atemptats a Niça, Berlín, Londres, Estocolm i París, com també tots els comesos fora d’Europa.
  2. El Tempir s’uneix a les concentracions que tindran lloc a les principals places de ciutats i pobles valencians per a refusar tota aquesta barbàrie, que pretén que visquem amb la por al cos i vol atenallar la nostra llibertat. Cal expressar tot el suport a les famílies de les víctimes i ferits a causa de les tragèdies personals que estan vivint, encara que també són tragèdies col·lectives, i fer front al fanatisme i l’extremisme.
  3. Rebutgem de manera rotunda totes les expressions catalanòfobes, racistes i xenòfobes que estan inundant les xarxes socials arran dels atemptats. És intolerable i execrable que es vulga fer política partidista aprofitant les manifestacions mortíferes d’aquesta ideologia totalitària i terrorista. Cal que hi imperen, a les xarxes, la cordura, la racionalitat, la humanitat i la unió.
  4. Instem a la unitat de les institucions europees per a arribar a un autèntic acord que permeta preservar els nostres valors (democràcia, llibertat, diversitat, pluralitat, igualtat, l’acolliment de l’altre…) i no establir políticament més fronteres físiques i mentals davant la foscor que volen imposar aquests terroristes.

There is no ads to display, Please add some

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *