Browse By

Acció Cultural participarà demà en la sessió constitutiva de la Mesa de la Cultura Valenciana

L’entitat ha estat elegida com a membre de la Mesa, i vol canalitzar propostes de suport a la cultura en tots els àmbits

ACPV creu que en l’àmbit de la cultura hi ha molt treball a fer, i s’ofereix a treballar junt amb el Govern per avançar en aquest camp

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) participarà demà divendres 12 de maig en la sessió constitutiva de la Mesa de la Cultura Valenciana, que serà presidida pel conseller Vicent Marzà. La sessió s’iniciarà a les 12h al Claustre Gòtic del Centre del Carme, a València, i continuarà amb la constitució de les diferents comissions de la Mesa. Els representants d’ACPV que són membres de la nova institució són Gemma Pasqual, vicepresidenta d’ACPV i membre titular, i Toni Gisbert, secretari d’ACPV i membre suplent.

ACPV valora molt positivament el fet d’haver estat elegida com a membre de la Mesa de la Cultura Valenciana pel que significa de reconeixement a la trajectòria de la nostra entitat i al nostre treball de tants anys. Però, sobretot, entenem la nostra participació com una oportunitat per a canalitzar propostes positives per a la dignificació, promoció i divulgació de la cultura, un sector molt castigat per anys de governs antivalencians.

ACPV considera que en l’àmbit de la cultura hi ha molt treball, en diferents sentits:

— garantir una oferta de qualitat en tots els àmbits — dissenyar i impulsar una política transversal de promoció de la demanda i de …

ACPV vol posar la seua llarga experiència al servei d’aquesta oportunitat, i en aquest sentit ens oferim per a treballar junt amb el Govern valencià i el conjunt del sector per a ser un element positiu, que ajude la nostra cultura avançar, a valorar-la i projectar-la, a fi de contribuir a construir una societat valenciana moderna, més lliure i igualitària, més culta i més formada.


There is no ads to display, Please add some

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *