Browse By

ACPV I AELC FAN UN ACTE D’HOMENATGE A ISABEL-CLARA SIMÓ A VALÈNCIA

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) volem celebrar la concessió del Premi d’Honor de les Lletres Catalanes a Isabel-Clara Simó, escriptora alcoiana de reconeguda trajectòria literària i públic compromís amb la llengua, la cultura i el país.

El Premi va ser atorgat dilluns 20 de febrer, per l’associació Òmnium Cultural en un acte celebrat al Palau de la Música de Barcelona, amb presència d’autoritats valencianes, i també de representants de les Juntes Directives d’ACPV i de l’AELC.

Isabel-Clara Simó és nascuda a Alcoi. Com a escriptora, és autora d’una prolífica obra, de qualitat i de gran èxit popular que, a més, ha merescut nombrosos premis, entre els quals el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians, el Premi Andròmina de narrativa, el Premi Jaume Fuster, la Creu de Sant Jordi o la Medalla d’Or de la Ciutat d’Alcoi. Isabel-Clara Simó és també coneguda pel seu actiu compromís amb la llengua i la cultura, i pel seu suport a totes les iniciatives i activitats de promoció lingüística i cultural.

És per això que ACPV i AELC volem també celebrar aquest recent i important reconeixement a la seua trajectòria amb un merescut homenatge, a València. La cita serà el proper divendres, 24 de febrer, a les 21 h. en l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC).

L’acte comptarà amb la projecció d’un audiovisual i amb l’actuació del cantant Miquel Gil, i ja hi han confirmat la participació personalitats com ara Joan F. Mira, escriptor i president d’ACPV; Gemma Pasqual, escriptora i vicepresidenta d’ACPV i de l’AELC; Vicent Partal, director de Vilaweb; Vicent Sanchis, periodista; Enric Morera, president de les Corts Valencianes; Carles Cortés, vicerector de Cultura de la Universitat d’Alacant i membre de la Junta Directiva d’ACPV i de l’AELC; Juli Peretó, doctor en Ciències Bioquímiques i membre de la Junta Directiva d’ACPV i el pintor i escultor Antoni Miró, entre altres.

Com a cloenda i celebració, tindrà lloc un sopar en el mateix Octubre Centre de Cultura Contemporània, pel qual cal fer la reserva, com a molt tard, dijous 23 de febrer (a info@acpv.cat preu: 18€ per persona).


There is no ads to display, Please add some

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *