Browse By

La campanya contra el SIDA atén més d’un centenar de persones en la prova ràpida del VIH

Els participants han rebut informació sobre el risc de contraure la malaltia i assessorament personal abans de sotmetre’s a la prova del virus de la SIDA.

img_3139Els actes organitzats aquest dijous a la Universitat d’Alacant, en el marc de la iniciativa Universitat Saludable, amb motiu del Dia Internacional de la Lluita contra la SIDA han comptat ham una gran acceptació per part de la comunitat universitària, que en tan sols un matí ha igualat les xifres de l’any passat, quan l’activitat va durar tres dies.

Més d’un centenar de persones han passat aquest matí pel hall de la Facultat de Ciències de la Salut on professionals sanitaris han efectuat un total de 82 proves ràpides del VIH. Els resultats d’aquestes proves és totalment confidencial i per a fer-se-les, els participants en la campanya han rebut previ a la prova, informació sobre la SIDA i les possibilitats de contagi, així com dades com el fet que entre un 15 i un 20 per cent dels portadors del VIH ho desconeixen.

A més de les 82 atencions que s’han realitzat al llarg del matí, altres participants s’han apropat al hall per rebre informació al respecte de la malaltia i als baixos de la Biblioteca General un stand del col·lectiu Diversitat ha estat tot el matí informant sobre la malaltia, la seua realitat actual i les diferents formes de prevenció.

img_3157 img_3148


There is no ads to display, Please add some

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *