Casino Online Betway

Browse By

El president d’ACPV, Joan F. Mira, rep la medalla de la Universitat de València

lliuramentmedallauvDemà, dijous 1 de desembre, la Universitat de València farà l’Acte Acadèmic de Lliurament de la Medalla de la Universitat al president d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Joan F. Mira, professor doctor, escriptor i activista cultural de reconegut prestigi i llarg i distingit currículum. Mira ha rebut, a més, diverses distincions, entre les quals cal destacar la Creu de Sant Jordi, el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, la Medalla d’Or de la Ciutat de Florència, el Premio Nacional de Traducción o el Premi de les Lletres Valencianes.

L’acte tindrà lloc al Paranimf de la Universitat, a l’edifici històric, al carrer Universitat, a les 11 hores del matí. Una ampla representació de la Junta Directiva d’ACPV acompanyarà el nostre president en l’acte.

ACPV felicita públicament el president Mira per la nova distinció, i mostra la seua alegria per aquest merescut reconeixement institucional i acadèmic a un dels més importants representants contemporanis de la nostra llengua i cultura, i convida tots els valencians a sumar-se a l’homenatge.


There is no ads to display, Please add some

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *