Casino Online Betway

Browse By

Joves d’ACPV presenten la Trobada Jove

trobada-jove-2016Un cap de setmana a Xàtiva de debats, tallers, cursos, visites culturals i moments de festa. El programa contempla un taller d’assertivitat lingúística, una xerrada-debat sobre les claus que expliquen la societat valenciana i ens poden ajudar a treballar-hi, un taller sobre el model d’organització juvenil que demana el segle XXI, una aproximació a l’Europa de les nacions, un taller pràctic sobre oratòria que demanarà la participació de tots els assistents, i una visita cultural a Xàtiva, a més de moments lúdics i de convivència com un trivial temàtic.

Joves d’ACPV és l’organització de joves d’ACPV. Amb aquesta Trobada fa un pas més en la seua consolidació, estructuració i creixement. Nascuda al calor de les multitudinàries mobilitzacions del 25 d’abril, el passat 23 d’abril va mobilitzar un centenar de joves com a voluntaris en l’organització de l’acte d’ACPV a la plaça de bous, i durant el 2016 ha fet diverses jornades de debat que han omplert les sales i el hall de l’edifici Octubre, a València, amb xerrades, debats i concerts, sobre la relació dels joves amb la política i les institucions, la cultura i la creació vista des de la perspectiva dels valors emergents i de les inquietuds juvenils, o les iniciatives que en l’àmbit de la llengua tenen com a protagonistes els joves.

Amb aquesta Trobada Joves d’ACPV vol consolidar la seua estructura de treball i direcció, que compta amb una Permanent autònoma, la qual tria un dels seus membres com a representant de Joves en la Junta Directiva d’ACPV (actualment aquesta és Maria Deltell), i donar un nou impuls a una associació que creix i que té l’objectiu d’estendre els valors de país i progrés entre els joves valencians.


There is no ads to display, Please add some

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *